Als je iets online besteld kan je het ophalen, verzenden of eventueel laten bezorgen.

Bij de items in de webshop staat vermeld of iets kan worden verzonden of dat het moet worden opgehaald.

Ophalen kan op afspraak, zie bij contact de tijden waarin dit mogelijk is.

Verzendingsmethoden

De prijs van de items zijn altijd exclusief de verzendkosten.

Bij de items staat vermeld of iets verstuurd kan worden. Dit is afhankelijk van de omvang en gewicht. Alles wat groter is dan 100 x 50 x 50 cm en zwaarder dan 10 kg kan niet worden verstuurd of verstuurd voor de standaard verzendkosten. Dit geldt ook voor items die heel kwetsbaar zijn. De verzendkosten zijn, voor items kleiner dan 100 x 50 x 50 cm,  €4,95 (binnen Nederland). Het verzenden is i.v.m. breekbaarheid van veel items altijd op risico van de koper. Uiteraard probeer ik alles zo goed en stevig mogelijk te verpakken. Voor het verpakken gebruik ik zoveel mogelijk gebruikt inpakmateriaal. Ook hier ben ik voor hergebruik.

Levertijden

Zodra er online een bestelling is geplaatst verwerken we die normaal gesproken binnen 48 uur. Bestellingen die verzonden moeten worden worden binnen 3 werkdagen verstuurd. Tijdens feestdagen en eventueel tijdens een vakantie kan het langer duren, maar dat wordt dan aangegeven. 

Bezorgen

Het is eventueel mogelijk om in overleg een aankoop  (vanaf €30,-) thuis te bezorgen. Onder thuis bezorgen bedoelen we tot de voordeur en op de begane grond. Dit doen we alleen binnen een straal van zo'n 10 kilometer rondom Roosendaal. Kosten hiervoor zijn €30,-.  Voor grote kasten zijn de kosten €60,-. Woon je verder weg dan kunnen wij eventueel bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tweedehands is niet nieuw

Deze items zijn dus gebruikt. Ze hebben dus ook gebruikssporen. De een wat meer dan de ander.. Uiteraard zijn de spullen wel in die goede staat dat je ze gewoon kunt gebruiken. Kijk goed naar de foto’s of kom bij sommige items kijken in de showroom zodat je kunt zien wat je koopt.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden online en in de showroom?

Online in de webshop kan je betalen via Ideal, Creditkaart of Paypall.

Op locatie kan je pinnen of contant betalen.

Zie je iets op Facebook of Instagram dat je graag wilt kopen? 

Stuur mij dan een persoonlijk berichtje (dat kan via Facebook en Instagram of via whats app of via deze site met het contactformulier).  Als het item nog beschikbaar is stuur ik je een berichtje met daarin het verzoek tot betaling. Pas als de betaling is ontvangen is het voor jou gereserveerd. Wil je een item op komen halen dan geldt dat je het binnen 14 dagen moet komen ophalen.

Online bestellen in de webshop

Zodra er online een bestelling is geplaatst verwerken we die normaal gesproken binnen 48 uur. Bestellingen die verzonden moeten worden worden binnen 3 werkdagen verstuurd. Tijdens feestdagen en eventueel tijdens een vakantie kan het langer duren, maar dat wordt dan aangegeven. Uiteraard niet wanneer er bij het product duidelijk staat vermeld dat je het alleen kunt afhalen. Woon je buiten Nederland? Neem dan contact met ons op te nemen via het contactformulier om het verzenden tegen aangepaste tarieven te overleggen.

Kan je spullen retourneren? 

Wil je je gekochte items terugbrengen? Dat kan. Tot 7 dagen nadat je het hebt gekocht, Neem hierover contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt je aankoop bedrag volledig retour, op de voorwaarde dat het artikel in de staat is zoals je het bij ons hebt gekocht.

Mocht u spullen retour willen sturen dan gelden de onderstaande voorwaarden:

“U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 7 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd indien het in dezelfde staat terug komt als verzonden. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.”